IT-Service i verdensklasse

  • Mandag til søndag 08:00 - 22:00
  • +45 26 98 05 34

Data Management - Sikker håndtering af jeres data - TSB-data

  • Home
  • Data Management

Data Management

Hvad er Data Management?

Data Management, eller datastyring, er en betegnelse for at indsamle, opbevare og bruge data på en sikker og effektiv måde. Håndtering af digitale data er stadig en mere omfattende affære. Af den grund kræver det robuste sikkerhedssystemer og et særligt blik for detaljen for at undgå eventuelle fejl.

Digital beskyttelse og backup løsninger

I nutidens digitale økonomi er vi afhængig af vores data. En bil kan ikke køre uden dets indbyggede algoritmer, det samme gør sig gældende med den enkelte virksomhed. I dag opererer stort set alle virksomheder på de digitale netværk. 

Vil du være sikker på, at jeres virksomhed er sikret mod angreb, tilbyder vi backup af din virksomheds servere og computere. Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed? Kontakt os på +45 26 98 05 34 eller support@tsb-data.dk

Hos os er din sikkerhed i fokus – hvert skridt på vejen

Sikker administration af jeres kerneoplysninger

Det digitale landkort udvikler sig hele tiden – og derfor opstår der gradvist en højere risiko for nedbrud eller angreb på virksomhedens kernedata. Hos TSB-Data tilbyder vi specialiseret Data Management med din organisations behov i højsædet. 

Som IT-konsulenthus arbejder vi både med den store og den mindre virksomhed på tværs af hele Vestsjælland. Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores ydelser.

Beskyttelse af Master Data

Enhver virksomhed har en stor mængde af data. Skulle disse komme i de forkerte hænder, kan det få alvorlige konsekvenser. Som dit foretrukne IT-konsulenthus varetager vi jeres Master Data på en ansvarlig måde. Jeres Master Data dækker over kerneoplysningerne i virksomheden. 

Bliver I udsat for cyberangreb, kan I altså risikere, at hackere kommer i besiddelse af oplysninger om jeres kunder, leverandører, produkter eller medarbejdere.

Beskyt jeres virksomhedsdata

Med vores Data Management har I de bedste forudsætninger for at undgå denne problematik. Vores systemer opdateres løbende efter den nyeste teknologi, så jeres Master Data er fuldt beskyttet mod ubudne gæster. Det kalder vi at skabe værdi – for dig og for os!

Vi hjælper jer sikkert igennem de digitale udfordringer

For at optimere din virksomhed igennem Data Management varetager vi blandt andet lagring af data på tværs af flere skyer, som giver mulighed for gendannelse efter katastrofer. 

Vi sikrer ligeledes jeres databeskyttelse- og sikkerhed ved at arkivere og destruere data i overensstemmelse med de gældende krav og regler på området. 

Pålidelig IT-service hver dag

Med os som jeres IT-konsulent er dagligdagens drift lagt i sikre hænder. Kontakt os for den løsningsmodel, der passer perfekt til netop jeres behov. Skulle der opstå behov for akut support, er vi behjælpelige alle ugens dage – morgen, middag og aften.

Kontakt os

Skriv til os, vi står altid til rådighed også bare for en snak og det koster ikke ekstra.
Vi bestræber os for at svare samme dag, gerne inde for få timer.